Welcome, Anonymous
Swith to English language
Njoftim: Të nderuar qytetarë, Ju bëjmë me dije se gjatë javës së ardhëshme, 14-18 Prill 2014 si rezultat i disa ndërhyrjeve për të përmirësuar infrastrukturën fizike të sistemit elektronik të QKR-së, mund t`Ju ndodhë që gjenerimi i të dhënave nga faqia e web të kryhet me pak vonesë, apo të ketë ndërprerje të përkohëshme gjatë ditës kryesisht në sistemin e Njësive të Qeverisjes Vendore. Ndërkohë, shërbimi do të vijojë të ofrohet në mënyrë të pandërprerë në pikat QKR qëndër, Tiranë, QKR Durrës pranë ambjenteve të Dhomës së Tregtisë, si dhe në shumë pika të tjera. Ju falenderojmë për mirëkuptimin
Log In
 
 
Email për Webmaster-in